Soverom og 11 Howard hotel

Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre noe for å freshe opp soveromet, men har ikke vært giret nok til å bruke penger på det. Forige måned kom jeg over et bilde fra 11 Howard hotel i New York, og akkurat sånn vil jeg at soverommet mitt skal føles. Rolige farger og naturlige materialer med et touch av hotelluksus. Da mangler det bare hotellfrokost på disken hver dag når jeg våkner..

Funderer på å tapetsere kleskapene i et passe kult tapet fra Petite Friture som heter Volutes og går i rosa og blått, men vil begynne med å få på plass leselamper, nattbord, sengeteppe og noen lange tunge hotellgardiner på hele den ene veggen. Og selvfølgelig noe grønt, gjerne en palme i det ene hjørnet.

 

Sidebord fra Slettvoll, palme fra plantasjen, pyntepute fra House of Hackney, leselampe fra Louis Poulsen og sengeteppe fra Lexington.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *