Popcorn Cookies

Lørdag formiddag skulle jeg på besøk til farmor og benyttet anledningen til å bake noen cookies jeg har siklet på lenge.

Jeg så et bilde av popcorn cookies på Pinterest for lenge siden og har ikke klart å slutte å tenke på de. Det måtte jo være en god kombo. Så lørdag morgen poppet jeg popcorn og pisket smør og sukker før klokken hadde slått 8. Resultatet får du her.

Ingredienser:
1/2 kopp brunt sukker
1/4 kopp hvitt sukker
1/2 kopp mykt smør
1 egg
1 klype salt
1/2 ts bakepulver
1 1/4 kopp hvetemel
50 gram sjokolade / kan også byttes mot karamellfudge i biter
2 kopper popcorn
flaksalt

Pisk smør og sukker hvitt. Pisk inn egg og tillsett resten av det tørre før du vender inn hakket sjokolade og ferdigpoppet popcorn. Fordel i 10 hauger på et stekebrett, dryss littt flaksalt over og stek midt i ovnen på 175 grader i 13 minutter. Cookiesene skal da være sprø i kanten og myk i midten.

  • jeg brukte mørk 70% sjokolade når jeg laget disse, men tror melkesjokolade eller fudgebiter blir enda bedre.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *