Luksus pasta

Normalt er jeg ingen stor pasta fan, skjønner ikke helt greien med det (i motsetning til de fleste andre). Her om dagen hadde jeg allikevel latt meg lokke av en pakke deilig ravioli med geitost og hasselnøtter. Det angret jeg ikke på.
Etter litt tenking konkluderte jeg med at sausen trengte litt grønnsaker og hva er vel bedre en squash! Nøytralt og godt og passer til alt. Her kommer oppskrift på pasta deluxe.

Ingredienser (til 2 pers):
1/2 squash
1 dl fløte
20 gram parmesan
2 ss sitronsaft
ca 1 ss smør
salt
pepper
3 ss pastavann

  • Begynn med å varme smøret i en kjele, hiv deretter oppi oppkuttet squash og sitronsaft, stek til den er myk.
  • Tilsett så fløten og kok raskt opp og mos med en stavmikser.
  • Rør inn parmesan eller annen ost og smak til med salt og pepper.
  • I mellomiden koker du pasta som anvist på pakken.
  • Rør inn 3 ss av kokevannet til pastaen i sausen før servering

Voila! Middagen er klar.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *