Ansjos

Neste glass ut i den nyvinnende serien: Hva må du spise for å få bra blomstervaser. Svaret er ansjos. Ansjonsglasset er den perfekte vase for sesongens markblomster og hageblomster. I tillegg til de rosene som er begynt å henge med hodet som du snitter slik at stilken bare er rundt 10 cm for at de skal stå litt til.

Ansjos kan brukes til så mangt, blant annet i dressing til cæsarsalat eller oliventapenade. Finnes på delikatessebutikker og dagligvarebutikker med bra utvalg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Nydelig fint glass, men er ikke så fan av ansjos. Jeg får eventuelt «prakke» den på noen andre, slik at jeg kan få meg en ny liten vase 😀 Hehe!

    • Lurt! Men det er veldig godt i tomatsauser og sånt altså, smaker ikke fisk bare litt salt og godt.