5 tips til middag

Noen uker flommer jeg over av gode middagsideer, nesten så jeg skulle ønske jeg hadde hjemmekontor og kunne kokkelert til lunsj også. Andre uker er det helt tomt og det mest spenstige jeg kan komme på er fiskekaker med en gulrot på si. De ukene tar jeg gjerne en ekstra runde på nettet og leter etter tips og triks, enkle retter som kan lages i en fei. Her er noen av de jeg har notert meg i det siste.

Relativt sunn start med bønner og kål, men på best mulig måte.

Så videre til en rett hvor du endelig kan få brukt opp pakken med frosne erter som har lagt i frysen det siste året.

Og alle elsker lasagne – jo mer ost jo bedre!

Litt fisk må til, denne suppen så genialt enkel ut.

Og litt mer omfattende, men akk så godt! Enchiladas, det beste innen taco-universet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *