Hverdagsmiddager er så vanskelig å komme på, noen ganger spiser jeg rugsprø toppet med en påleggshaug for å slippe å ta stilling til det. Andre ganger drar jeg frem pannen og smeller sammen denne. Jeg lager den nok gjennomsnittlig en gang i uken, men noen uker opptil tre ganger. Det varierer litt fra gang til gang hva jeg har i kjøleskapet og derfor hva jeg putter i, men jeg tar alltid utgangspunkt i dette.
Ingredienser:
1 boks kokosmelk (jeg liker best den rosa kartongen fra Rema)
1 stor ss thai curry paste (rød, grønn, lilla, bruk den du liker best)
1 ss soya saus
2 ss fiskesaus
1 ts honning
1 ts sitronsaft
1 ts raspet ingefær
1 fedd finhakket hvitløk
1 stor ss peanøttsmør
1/2 brokkoli
2-3 gulrøtter
1/2 squah
2 kyllingfileter
Begynn med å strimle kylling og stek den i 5 min, til så vidt gjennomstekt. Mens kyllingen steker kutter du grønnsakene i biter og strimler squashen med et julienne jern eller en spirilizer hvis du har det. Tilsett så ingefær, hvitløk, peanøttsmør og alt flytende, bland godt. Ha i brokkoli og gulrot og la putre til det er nesten ferdig før du tilsetter squash. Denne trenger kun 1 min i pannen. Server gjerne med ris eller nudler, og spis med pinner for en ekstra utfordring.