Smooth

Peanøttsmør er noe av det beste jeg vet, ting med peanøttsmak er ganske langt oppå listen det også. Når jeg leste Elsa sin blogg ble jeg minnet på hvor godt jeg syns det er i smoothie! Etter det har jeg begynt å lage smoothie på jevnlig basis igjen, og da helst med peanøttsmør i. Ting som er bra med denne smoothien er: Den passer både som frokost og dessert, den metter, den har fin farge, den er lett å lage og jeg har nesten alltid alle ingrediensene. Sett bort ifra de gangene jeg har kommet i skade for å spise peanøttsmør med skje rett fra glasset og det er tomt da.

Jeg pleier å kjøre følgende i blenderen:

1 frossen banan

2 håndfuller frossne jordbær

2 ss peanøttsmør

1-2 dl mandelmelk, men alle melketyper funker. Hvis du brukes kokos ville jeg vannet den litt ut.

Noen ganger tar jeg i ett rått egg for ekstra næring og noen ganger tar jeg i litt stevia eller honning for ekstra sødme.

 

Tror denne blir god uansett hva man gjør.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *