5 ting jeg har dilla på om dagen

Chevre

Etter et par måneders hang på mozzarella har jeg funnet tilbake til mitt hjertes favoritt, chevre. Chevre i salat, chevre på ovnsbakte grønnsaker, chevre på ostesmørbrød, chevre i pai og chevre rett i munnen.

Markjordbær

Hva som er det beste med å ha fått sin egen hage? At hagen har MASSE markjordbær, jeg plukker rett i munnen et par hver dag. Jeg ser innom feltet hver ettermiddag for det er når de er akkurat fullmoden de aller best, søtere enn det deiligste godteri.

Farget strømpebukse

Jeg har i alle år sverget til sort strømpebukse, eller bare legger. Hudfarget strømpebukse er ikke min kopp te. Den siste tiden har jeg derimot tenkt på og kjøpt et par fargede strømpebukser, jeg syns de gjør seg bedre til sommerlige kjoler og passer generelt bedre til vår og sommerhalvåret. Her demonsterert ved mørkebrun strømpebukse og lyserosa kjole.

Store øredobber

For en tid tilbake elsket jeg store øredobber og gikk ofte med det, både til hverdag og fest. Plutselig var det slutt og de siste, jeg vil anslå, syv årene har små og enkle øredobber vært det eneste ene. Enkelt og greit og ganske kledelig om jeg så får si det selv. I det siste har derimot en rekke store øredobber fanget min interesse, Charlotte nevnte et par fra Ganni med dusk og da var det gjort. Jeg kunne tenke meg et par i gull fra Calvin Klein, men enn så lenge gjør disse fra H&M nytten og jeg har børstet støvet av noen gamle slagere som kanskje skal få svinge seg i et øre eller to snart. Den trenden med øredobb kun i ett øre har heldigvis ikke vunnet meg over enda.

Brett

Som nevnt har jeg litt mani på serveringsbrett om dagen. Her er et bilde av det jeg kjøpte i Portugal (det er flislagt!!), flittig brukt for å bære mat og drikke rundt omkring, for eksempel når jeg serverer meg selv markjordbær og hvit portvin på terrassen. Som seg hør og bør.

God helg!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • SÅ glad i store øredobber! Så lenge de ikke veier 30 kilo hver:) Nydelig serveringsbrett! Størstemann smakte markjordbær for første gang i helgen, og elsket det. Noterte meg det som ENDA en grunn til å vurdere å flytte på oss igjen…men i et hus med hage. God mandag i morgen!

    • Enig med størstemann – markjordbær er så godt! Håper dere har hatt en fin hyttetur! Jeg noterer meg bak øret at det er et godt tips å sjekke vekten på øredobbene før man slår til. Takk!