Isabelle Feliu

Etter en ettermiddag med surfing (på internett – hehe), snublet jeg over de fantastiske verkene til Isabelle Feliu – en illustratør fra Canada som for tiden bor i Oslo. Og jeg syns illustrasjonene hennes er helt amazeballs, jeg elsker, elsker, elsker at hun tegner damer i KULE klær og med ulike fasonger. For illustrasjoner av syltynne fashion-fashion damer med høye hæler og svarte klær har jeg liksom sett meg litt lei på – snork. Se bare på fargene? Se på damene! Se på klærene – kule hverdagsklær som inspirerer til å ta på seg en fargerik kjole og se kul ut på et pledd i en park – eller stupe litt kråke som damen på venstre flanke.

Gjøre litt toppløs yoga og spise baguett etterpå? Jeg er med! Les mer om Isabelle og se flere illustrasjoner her og besøk nettbutikken hennes her. Jeg har utrolig lyst å kjøpe et print og et fantastisk iphonedeksel og, og, og, et tekstil til å henge på veggen, og det var før jeg så at det er mulig å få printet hennes på dusjforheng og badematter – og t-skjorter!! Jeg gir meg over. Så var det disse tollgrensene da, Isabelle skriver at hun snart skal åpne egen nettbutikk så kanskje jeg må holde meg i skinnet til det skjer, om jeg klarer, syrommet mitt hadde virkelig trengt et slikt tekstil på veggen og badet vårt skriker etter det dusjforhenget. Hmm, jeg finregner litt på det jeg. Ha en aldeles strålende mandag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *