NETTBUTIKK

Takk, takk og tusen millioner takk for alle heiarop til nett-on-nett. Makan til bra folk, for det er faktisk flere (enn min mor) som har sendt meg meldinger og kommentarer her og der og sagt: GO, GO, GO. Så jeg klyper meg i armen og sier: I dag er en gledens dag og jeg LANSERER NETTBUTIKK:  Tebrødjournalen – Sophiestikert Søm (takk for navneforslag!).

:  Har du alltid ting i hendene?  Har du lyst å kjøpe et nett som er sydd under ålreite arbeidsforhold (les: grønn te og musikken av admiral p)? Har du lyst på et nett som er sydd  av brukte tekstiler og derfor ikke har noen negativ miljøpåvirkning? Eller kanskje du bare har lyst på et nett som ingen andre har maken til? Da sier jeg bare: You have reached your destination, eventuelt sier jeg bare: nettbutikken finner du her

Vareutvalget vil bli løpende oppdatert, men nøl ikke, for det finnes bare ett eneste nett av hver type. Nett sendes til din postkasse for 45 kroner.

Etter et innlegg preget av fet skrift og store bokstaver (for det er så giret og glad jeg er) kan jeg ikke annet enn å ønske dere den deiligste helg. Selv gleder jeg meg greit til lanseringsfest i kveld, håper på hotdogs og sangria i hagen (Andreas leser du dette?). Og ikke nok med det, på lørdag setter jeg snuten mot Bekkjarvik Gjestgiveri, som den nettbutikkeier jeg er. JIHU!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *