Frittata med valnøtter og blåmuggost

 

Hello hello party people! Etter stor matboks suksess med forrige frittata er jeg tilbake med en ny versjon. Denne gangen hakket med spenstig, syns jeg selv hvertfall. Her er det nemlig både valnøtter, spinat og blåmuggost. Alle gode ting er tre som de sier og denne trioen gjorde seg absolutt.

Dersom du vil lage den til middag, og ikke til lunsj, kan du lage et paiskall av mørdeig og bruke denne oppskriften som basis til fyllet. Er helt storveis det også.

Du trenger følgende:
6 egg
3 ss rømme
60 gram blåmuggost
en stor håndfull spinat
en stor håndfull valøtter
litt smør

Sett ovnen på 175 grader , hiv valnøttene i pannen og la ovnen, pannen og valnøttene bli varme sammen. Valnøttene smaker bedre når de har fått litt farge, men hvis du syns det er stress kan du hoppe over dette steget.

Knekk 6 egg i en bolle og ha i 3 ss rømme, kjør med stavmikseren til alt er godt blandet. Hakk spinaten og skjær osten i terninger.

Når ovnen er varm og valnøttene har fått litt farge tar du ut stekepannen og legger tilside nøttene.

Ha en klatt smør stekepannen, tilsett spinat og eggeblanding. Dryss over ost og valnøtter.

Stek midt i ovnen på 175 grader i ca 30 minutter eller til du ser alt har satt seg.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *