Kunsten å ikke bry seg (om det en ikke vil bry seg om)

The life changing magic of not giving a fuck – en bok jeg leste for rundt et år siden, som jeg stadig tenker tilbake på, fordi det er så innmari vanskelig å si nei til ting og fordi jeg irriterende nok får dårlig samvittighet etterpå om en gang i skuddåret jeg klarer å si nei til noe. Og ikke minst fordi jeg bruker for mye tid på å bry meg om hva andre syns om meg, om valgene mine, om huset mitt, osv osv. På tide å lese den om igjen tror jeg.

Kort sagt handler The life changing magic of not giving a fuck om å finne ut hva en bryr seg om og hva en ikke bryr seg om og deretter ikke bry seg om det en ikke bryr seg om. Høres ålreit ut ikke sant? Knight forteller på morsomt vis hvorfor en kan være kan lese bok i sofaen med ostepop innen rekkevidde istedenfor å gå på lønningspils, om det er det en egentlig vil og hvordan en kan høflig takke nei til perifere venners babyshower.

Les mer om boken her (eller bestill den på amazon).

Nå leser jeg den siste boken til Sarah Knight – Get your shit together, om hvordan slutte i jobben og starte nettbutikk med øredobber, eller det var kanskje det jeg tolker boken som? Knight, som selv sluttet i jobben i New York for å bli frilanser i Karibien, skriver vel mer generelt om hvordan en skal få gjort det som en egentlig har lyst til, enten det inkluderer øredobber med dusk eller ei. God lesing så langt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *