The Sartorialist

 

Kanskje ikke et nytt funn, men i hvertfall en gammel favoritt. The Sartorialist tar fine bilder av kule folk i alle farger, former og fasonger med det til felles at noe de har på seg fanget oppmerksomheten hans. Jeg elsker å bla gjennom arkivene på utkikk etter nye måter å sette sammen antrekk, nye frisyrer og sminke eller bare for litt eyecandy.  Top tip er å lese kommentarene og fryde seg over hvor forskjellig vi er, og kanskje oppdage et element med bilde man ikke la merke til selv. Så mye bra her altså!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Denne husker jeg fra før, men hadde glemt litt. Jeg har store planer om å gjøre om / definere stilen min, etter deres tips om anouschka rees (usikker på staving av det navnet). Da er dette bra å ha!

    • Samme her, en litt glemt favoritt. Men akk for et gledelig gjensyn. Veldig spennende med stilen din, vil gjerne høre/se/lese/følge med på den reisen.