Rett og slett fordi man kan vel aldri få nok inspirasjon til dagens høydepunkt: Middag?
Enkle ingredienser, veldig god og samtidig litt gøy med alt det peanøttsmøret. Jeg liker å ha ris til.
Deilig, deilig britisk klassiker. Jeg har to kokebøker fra Sophie Dahl som jeg elsker; estetikken, humoren og sist, men ikke minst, maten. Hun er en kul dame!
Denne har jeg ikke forsøkt meg på (enda), men jeg stoler blindt på forfatteren bak; det beste matvraket jeg kjenner.
Fin farge på denne suppen! En god buljong funker fint i en travel hverdag, for det er ikke alltid man har frossen kraft for hånden. Julies er min favorittmatblogg. Enkle ingredienslister, rett på sak fremgangsmåte og skikkelig god mat.
Min venn i nøden når jeg ikke helt vet hva jeg skal lage til middag eller litt overraskende lunsj gjester: Frittata. Egg har vi som regel alltid, og i kjøleskapet åpenbarer det seg alltid noen kokte poteter, grønnsaker, ost, kjøttpålegg, soltørket tomat eller oliven som blir til den deiligste frittata. Litt salat og deilig brød og hello-hello suverent hverdagsmiddag.
Er det noe man alltid trenger er det middagstips! Nam, takk!
Helt enig der, så det var bare en fornøyelse! God middag.