Hjemmelaget fotokunst

Foto opp på veggen er veldig fint syns jeg, nytt av året er at vi har fremkalt noen av våre egenfotograferte bilder i stort format og satt dem i glass og ramme. Vel, det er teknisk sett Andreas som har tatt dem, men jeg har stått ved siden av, holdt kameravesken og kommet med motiverende kommentarer. Og fine bilder har han tatt. Skikkelig fine.

Jeg blir glad av fargefoto, dette er et bilde av noen smale gater i Porto, som vi har rammet inn i en burgunderrød ramme og hengt over kjøkkenbordet. Veldig fornøyd med den fargede rammen, det er første gang jeg harvalgt en ramme som ikke var sort, hvit eller mørk tre. Det sier kanskje seg selv, men egne bilder får en litt større betydning, hver gang jeg ser på dette bildet tenker jeg Porto, byen som jeg har besøkt helt siden jeg var liten og i vår for første gang med Andreas.

Det første bildet fikk vi hjelp til å skrive ut privat, ett til oss og ett til å gi bort til en Porto-ekspert. Det ble en så stor suksess at vi nå har bestilt ett par bilder fra Japanphoto for å se hvordan kvaliteten var der. Et ledd i det kommende kun-hjemmelagede-julegaver-2017 prosjektet mitt. Kvaliteten var veldig bra og prisen likeså, bestilt under kategorien plakater (tips- tips). Jeg gleder meg til å få opp det svart-hvitt fotoet, selv om jeg liker veldig godt farger så er svart-hvitt foto er både klassisk og kult, og veldig fint på veggen.

Så venner og kjente, hva ønsker dere bilde av til jul? Tomater? Det blir mer om det julegave-prosjektet forresten, men jeg hadde tenkt å holde meg i skinnet til november, det gikk nesten.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • OJ!!! Det ble skikkelig fint! Det er helt merkelig altså, men jeg hadde en tanke om å blogge om det å få ting opp på veggen. For av en eller annen grunn synes jeg det er veldig enkelt å kjøpe/fikse kunst/fotografier, men å ta dem med til rammemaker er tydeligvis helt umulig. Det er et mål før året er omme, å ha ramma inn NOEN av de skattene som jeg har samla opp (som ikke lar seg ramme inn i IKEA rammer, altså). Elsker at dere gikk for en annen farge på ramma deres (mad skills på han fotografen din forresten) – var det rammemaker som fiksa det? Jeg vil også ha litt farger på ting:) (Og gleder meg til innlegg om hjemmelaga julegaver!)

  • Takk! Ja, jeg ble veldig fornøyd. Det var rammemaker som fikset den fine rammen, og jeg har fått blod på tann hva gjelder fargede rammer. Hva gjelder å komme seg til rammemaker har jeg tidvis samme utfordring som deg, de spesielle åpningstidene hjelper jo heller ikke på.

   Ja, han fotografen er flink. Som jo er helt gull for meg og journalen.

   Så mange slike merkelige sammentreff? Jeg er fascinert – og gleder meg til det innlegget.

  • Du har jo sikkert så mange kule bilder liggende på dataen! Jeg blir giret bare av å tenke på hva som må finnes på den harddisken din. Go, go, go!