Soverom- Gardin update

For en stund siden la jeg ut et moodboard for soveroms update, siden det har det skjedd lite. Før nå da! Nye gardiner er på plass, sengen er flyttet, kommoder forkastet og planter er på plass. Neste steg blir ny taklampe og muligens nattbordlamper. Jeg er kjempegiret på nye nattbord også men liker best «vintage» i brunt tre med marmorplate på toppen. Har et bilde i hodet av akkurat hva jeg vil ha, men det har typisk nok vist seg ganske vanskelig å finne.

Gardinene fikk jeg spesialsydd i en interiørbutikk og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. De utgjorde en helt enorm forskjell og jeg ser at jeg nok må grave litt i lommeboken og få meg noe lignende på stuen.  Tidligere har jeg hatt gardinstang rett over vinduskarmen og korte gardiner (i tillegg til tidenes styggeste blendingsrullegardin). Nå har jeg skinne i taket og gardiner til gulvet.  Taket ser 3 hakk høyere ut og vinduene kom mye mer til sin rett, de tynne hvite gardinene hindrer innsyn men slipper lyset gjennom og de tunge blå gardinene rammer det hele fint inn. Rommet fikk umiddelbart mer hotellfølelsen jeg var ute etter og føltes både behagelig avslappende og lux.

Før:

Etter:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *