OSLO

I helgen som gikk var vi i Oslo. Det ble lite strategi og mye gjærbakst.

Vi testet ut frokosten hos UR. Veldig god kimchi, den beste vi hadde smakt var vi enig om, ellers var pålegget godt, brødet tørt og serveringen litt treig. Om jeg skulle trillet terning ville jeg gitt det midt på treet. Hehe.

Vi så på julepynt på Skaperverket, handlet sammenlagt tre klesplagg hos COS, siklet på luer og hudpleieprodukter hos Studiobazar og kjøpte tolv boller fra Handtwerk som vi tok med oss på kino. Suksess.

På søndag var vi på Nord på Bjølsen, veldig trivelig sted og der hadde de ho-ho-ho ribbesandwich. Deilig sousvide ribbe, men igjen, litt kjipt brød.

Ellers traff vi fine, fine folk og hadde det som plommen i hovedstaden. På mandag traff jeg i tillegg Anne Linn, og det var kjærlighet ved første bruktbutikkbesøk. Altså, det er ikke det, jeg kjenner snille tålmodige folk som kan være med meg på bruktbutikk (hei Andreas), men det er ikke med samme entusiasmen og gleden som det var på feilfinfelttur. Og vi fant så masse bra tekstiler som snart er ferdig forvandlet (flekkfjernet) til fine ting og på vei ut i nettbutikken. Stay tuned og god helg!

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *