Julekos

Desember er allerede godt i gang og jeg begynner endelig å komme litt i julemodus. Skal snart begynne med julegavehandling og kanskje aller viktigst; julekortskriving. det er lite som er koseligere enn julekort i posten.

Andre tips til førjulsaktiviteter jeg er giret på er å lage en deilig varm eplejuice med julekrydder.Enten bare eplejuice og kanelstang eller noe mer avansert som dette

Plukke inn kvister og lage en julekrans.

Invitere på julegrøt.

Lage hjemmelaget julepålegg, og bake noen deilige frøknekkebrød å ha det på.  Hjemmelaget sylte, kokelår og leverpostei gjør susen på frokost bordet.

Bake julekaker eller ikke fult så julete kaker, hva med en tvist på de tradisjonelle ala disse fra Sverre Sæthre?

Og det aller viktigste er vel å kjøpe en liten julegave til seg selv og ikke stresse med å få ting gjort.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Så bra at jula kommet og tar deg! Jeg har stresset så mye med å arrangere julebesøk på søndag som kommer, så i dag føler jeg meg helt ødelagt. Lurer på om jeg skal ta meg en ekstra kaffekopp og prøøøve å senke skuldrene litt i løpet av dagen.
    Jeg laget eplegløgg i fjor med eplejuice, den ble kjempegod! Det eneste var at jeg hadde for mye sitronskall så det ble litt sånn skall-bitter. I år har jeg laget i julegaver (ikke si det til noen, haha) hjemmelaget jule-te! Det har vært gøy, og jeg smakte på den her om dagen, såå god!

    • Hjemmelaget julete var et helt genialt gavetips. jeg noterer meg, om enn kanskje til neste år. Syns du skal senke skuldrene og slappe av med god samvittighet, julen skal jo bare være kos, god mat og hyggelig samvær. Altfor mange (jeg og til tider) stresser for mye og glemmer å nyte det. Kos deg med besøk 🙂