Desember

Ambisjonene for desember var høye, jeg skulle lage alle julegavene selv, stille på juletorget med et rikholdig vareutvalg, jobbe, drikke gløgg, bake lussekatter, lage kranser og dele juleinspo herfra til månen, og så dro noen vekk teppet under beina mine. Planene for 2018 er plutselig helt annerledes enn de var og jeg ser meg om etter en leilighet til bare meg.

Det sies at når livet kaster sitroner på deg så skal du lage limonade, men av og til kaster livet råtne tomater på deg, og det kan du ikke lage fermentert ketchup av en gang. Du må bare vente på at ting roer seg, stå til anklene i tomater og vente på at tidevannet skyller dem vekk.

Nå har jeg hodet over vannet igjen, jeg kjøper julegavene som mangler, jeg avlyser boden på julemarkedet og jeg omringer meg med de beste folkene i livet. De folkene som sørger for at du sovner og våkner til fine meldinger, de folkene som sender deg yoghurtnøtter i posten, de folkene som kjører innom med favorittpålegget ditt, de folkene som sender deg kloke podcaster, de folkene som lager middag, som alltid tar telefonen, som orker å snakke om det samme om igjen, og om igjen, de folkene som tar i mot deg som en trampoline. Takk til dere.

Kanskje ting blir som før igjen, kanskje blir det ikke det, men ting blir bra.

Heldigvis har ikke julekvelden helt kommet på kjerrringa enda og jeg rekker å titte innom her i neste uke også.

Håper alle har det bra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Oi Sophie, dette var hardt midt i julestria! Ta vare på deg selv (og la andre gjøre det også <3). Ting ordner seg, ikke bare for snille jenter, men for fantastiske personer, som jeg mener du er! Gleder meg til å bli bedre kjent med deg i året som kommer!

  • Sender en stor god bamseklem til deg Sophie ♥ Sånne her ting passer egentlig aldri, men når det skjer i jula gjør det liksom ekstra ondt. Jeg har tenkt mye på det selv i det siste – at fallhøyden er større i desember. For da er forventningene så høye, og det er jo da vi egentlig skal kose oss hele tiden. Men uansett, livet bryr seg ikke om det. Livet skjer. Heldigvis hører jeg at du har fantastiske personer rundt deg, og det er jeg så glad for. Og bare det at du klarer å fokusere på all støtten og kjærligheten du får fra de nå ,syns jeg vitner om styrke. Og at du har klart å hente deg inn sånn. Jeg er imponert. Jeg håper du får en så fin og god jul som du bare kan ha! Sender masse snø og kjærlighet nordfra.

    • Tusen takk for fine ord, og klemmer og kjærlighet og julesnø. Jeg setter så stor pris på det, det skal du vite. Takk. God jul kjære deg!