Frokost tips

I helgene er det frokost som gjelder, jeg liker å sitte lenge med bordet, drikke uendelige kopper kaffe og lese avisen. Aller helst må det være både noe gøy og godt å spise også, knekkebrød med salami duger ikke lørdag morgen.

I det siste har jeg laget denne fantastiske grøten flere ganger og kan garantere suksess.

Ellers henter jeg gjerne inspirasjon herfra, posjerte egg, avocado, grapefrukt kan det bli bedre?

Ostesmørbrød smaker heller ikke vondt en tidlig morgen, kunne godt tenkt meg å prøvd både denne og denne. Begge høres ut som perfekte kombinasjoner av søtt og salt.

Eller hva med en en herlig shakshuka? Tomat og egg i et deilig sammensurium.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Omg! Dette trenger jeg! Før var jeg streng på felles kosefrokost enten lørdag eller søndag, hver uke. I det siste har det sklidd heelt ut, nå skal jeg innføre det igjen. Dessuten ser det ut som vi skal være her hjemme på julaften morgen, og jeg tenkte at DA må jeg lage litt kos frokost! (Men jeg velger å stoppe langt før hjemmelaget sylte, bare så det er sagt)

      • I wish! men kan dessverre ikke skryte på meg det, er fra siden med det ene ostesmørbrødet. Syns fine bilder er så utrolig vanskelig, spesielt nå som det ikke er noe naturlig lys.
        jeg kan ikke si at jeg har laget sylte heller, men har en far som pleier å lage det hvert år og da stjeler jeg litt derfra 😉