Butter chicken! Jeg testet denne oppskriften forrige uke og kan ikke la det forbigå i stillhet. Himmelsk og lettvint, det står noe greier om trykkoker i oppskriften, men det hoppet jeg glatt over og brukte vanlig kjele. Da jeg stod foran kyllingdisken på Rema ble jeg, som jeg av og til blir i møte med kyllingfilet, grepet av en panikk for antibiotikaresistens og for mange kyllinger på for lite areal og endte opp med en boks kikerter. Det funket det også, men det er vel en grunn til at butter chicken er mer kjent enn butter chickpeas.
Ellers har jeg hengt opp det første bildet (som ble ørlite granne knust i flytten) og er snart ferdig med å male meter på meter med lister.
Så fine bilder, og ikke minst med så fine farger 😉
Takk, takk. Det føles godt med litt nye farger.
O, et spennende strikketøy nedi hjørnet der!
Det skal bli denne jakken (http://lokal-oslo.no/jakker/the-ohla-jacket), min første egenstrikkede lange jakke faktisk. Litt spent og veldig giret. Hva strikker du på om dagen?
Det er ikke så lett å følge med på kommentarer på kommentarer. Den så kjempefin ut!! Jeg kjøpte inn garn i går (blakk i dag) til denne https://guttenogstrikkemor.no/products/morsnoragenser . Grugleder meg til å starte, akkurat ferdig med et mykmykt babyteppe til min kusine (eller hennes kommende barn da), nå skal jeg strikke til meg selv!
Så enig med «kyllingvalget» og det strikketøyet ser helt nydelig ut! Hva slags garn og farge er det?
Takk, det er litt vanskelig det der, skal man høre på alt så kan man jo ikke spise noe. Men det er en annen historie, over til noe gøyere: Garnet er Puno fra Rauma i fargen 22743, veldig varm og god farge. Jeg GLEDER meg til jakken blir ferdig.
Veldig fin farge på veggene, og Frank gjorde seg mot den bakgrunnen, selv med knust glass, beklager det duu
Takk du! Jeg er helt enig, Frank gjorde seg veldig godt mot den bakgrunnen.