Gule tulipaner

1/100

I dag kjøpte jeg 10 gule tulipaner på billigsalg, fordi er påsken over. Fra en dag til neste er vi plutselig lei gult, lei anton berg marsipan, lei lammelår og alt det andre vi hamstret rett før helgen. Det er jo helt sjukt. Jeg er ikke bedre selv, hva er det som gjør at jeg umiddelbart føler meg ferdig med påskeliljer? Hvem bestemmer at det skal være slik? Muligens de som vil at vi skal handle mer? Jeg elsker gult og marsipan året rundt og skal herved prøve å stå i mot presset.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Ja, hvorfor er det egentlig sånn? Selv kan jeg synes at det gule kan bli litt voldsomt etter påsken. Men det er nok for at jeg liker gult aller best i små doser – uansett årstid. Men jeg haster ikke med å hive ut pynten. Og Anthon Berg-marsipan blir jeg aaaldri lei av 😀

    • Ja, det er jo litt rart. Vi blir nok litt mer påvirket enn vi liker å tro. Anton Berg lenge leve, hehe.