Det er sommer

36/100

Det er sommer i Bergen i dag og 100 dagers prosjektet rusler og går. Jeg er allerede stolt over å ha produsert et bilde hver dag i 36 dager, og jeg er ikke en gang halvveis. Noen bilder bærer nok litt preg av at jeg rett før jeg stuper i seng har kommet på at; shit pomfritt, jeg har glemt å ta bilde i dag. Men sånn er livet, fullt av ting man kommer på rett før man skal legge seg.

Jeg planlegger å lage en fin fotobok med en samling av alle de 100 bildene når prosjektet er ferdig. Det er gulroten. Et ferdig produkt.

Jeg pønsker også litt på hva prosjektet mitt skal være til neste år, jeg ser med sikkel i munnviken og store øyne på min hobbyhelt Elise Joy sitt prosjekt i år; 100 craft adventures. Et drømmeprosjekt, men også et tidkrevende og stort prosjekt. Vi får se. Enn så lenge skal jeg konsentrere meg om årets. Jeg er ikke en gang halvveis i årets prosjekt før jeg planlegger neste års, det kan jeg ikke gjøre noe annet enn å fnise litt av.

Ha en fin uke!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Du er så flink! Jeg er så ræævva på sånne ting, fullfører aldri! Men hvis… hadde jeg hatt lyst til kanskje et tegning prosjekt, en liten tegning h er dag. Det er jeg også rævva på, tegning, og nettopp derfor! Synes dårlige tegninger er fine også.

    • Jeg er helt enig! Alt av tegninger er liksom fint på sin måte. Jeg tror tegning hadde vært et veldig gøy prosjekt. Kanskje neste år?