Hjemmelaget

Dette toget med hjemmelagede gaver har ikke helt gått i fra meg på perrongen. Nylig satt jeg på til neste stasjon. Disse malte trekassene og oppbevaringsposene i tekstil fikk nylig i en drivhusglad mann i bursdagsgave. Tanken var at et fint drivhus trenger oppbevaringsløsninger som er finere enn gjennomsiktige plastkasser, enn hvor praktisk sistnevnte er. Så jeg sydde oppbevaringsposer som kan henges opp av en gardin som jeg hadde kjøpt på Marita butikken i Oslo. Kassene har jeg kjøpt på Jula og malt med rester av Palmetto.

Dette med hjemmelagede gaver er en liten jungel. Ikke alle liker å få det, ikke alle liker å gi det, mange tror at motivasjonen bak er å spare penger og noen syns det lukter hippievibber og brukte sokker. Jeg sliter litt med å forstå dette, men det er uansett slik at å lage en hjemmelaget gave til noen som ikke setter pris på det er helt pyton. Jeg har strikket min andel ubrukte plagg. Så, trikset er å kun lage gaver til dem du vet eller i det minste oppriktig tror vil sette pris på det. Kjøp en gøy kokebok til de andre. Det er DET som vil spare deg for tid og penger.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Heldig de som har drivhus, og kan pynte med så fine oppbevaringsaker. Hjemmelagde gaver er det beste. Det er mye tid og omtanke bak. Liker å gi spiselige gaver/opplevelser og ting man kan bruke opp. I det siste syntes jeg at bruktkupp i skikkelige materialer er ok istedet for ting av f.eks plast og akryl. Eneste er at man ikke kan bytte. Enig at det ikke er for alle, men setter pris på å kunne lage gaver til de som blir glad for det. Kan bli mye flinkere der. Blir i så godt humør av å lese journalen ?

    • Tusen takk for gode ord Terristo <3 Helt enig med deg, bruktkupp er gull og ting man kan bruke opp eller spise opp er veldig gøy å få. Du er så god på hjemmestrikkede gaver, og det må være det beste som finnes.

  • NYDELIG gave. Du lager så mye flott! De som får hjemmelagde gaver fra deg er heldige (deriblant jeg!!! 🙂 <3 . Jeg har selv imidlertid både gitt og fått endel svært merkelige hjemmelagde ting oppigjennom, hahaha! Men det er jo for det meste humor, da… Og det meste er nok både gitt og tatt imot med kjærlighet. Men jeg er enig med poenget ditt, når man har blitt voksen er det fint å legge både energi og penger i det som gir glede for mottakeren også. De siste årene har jeg laget ganske mye gaver i form av mat, og det har egentlig blitt satt veldig stor pris på, stort sett! Og jeg liker også godt aspektet ved at det (forhåpentligvis) blir oppspist og dermed ikke tar opp plass hos noen som kanskje ikke trengte en ny ting. Mange kjøper så mye at jeg synes det er så vanskelig å se for meg hva de kan trenge og bli glad for! Gaver kan være så mangt! Jeg pleier å tenke litt på kjærlighetens fem språk også, spennende å tenke på hvilket språk mottakeren av en gave kommuniserer best med selv, og sånn. <3 Håper du har det bra, og nyter Bergenssommeren! Skulle gjerne tatt en skikkelig herlig fika med deg på en deilig kafe eller bare hjemme hos noen (oss, deg eller noen andre vi kjenner, fortrinnsvis, eller hmm, kanskje noen vi ikke kjenner, det hadde vært gøy!!! Haha!) en dag! Jeg er i fika-humør! STOR sommerklem til deg!