Creative space

Før sommeren begynte på ordentlig dro jeg solo på en spontantur til København, bodde hos fine venner og spiste middag med andre fine venner. I min solotid når alle jeg kjente var på jobb trasket jeg gatelangs, kjøpte nye sommertopper og strikket på kafé, hvorpå en eldre dame kalte meg flittig, og det slo meg hvor sjelden jeg bruker ordet flittig, det er jo egentlig et godt ord.

Og det som åpenbarte seg for meg når jeg trasket gatelangs var himmelen i form av Creative Space – Danmarks første paint your own pottery cafe. Jeg hadde det så bra når jeg satt der og malte, drakk limonade og omringet meg med pastellfarger. Jeg malte to fat som Creative Space senere glaserte og brente for meg, og fine venner hentet ut og sendte meg i posten. Og jeg vil så gjerne tilbake for å male mer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *