Siste nytt

Jeg vil nødig hoppe etter et hjemmelaget sjokoladepålegg med ristede hasselnøtter, men jeg blir pent nødt. Jeg spiste det i helgen og det var himmelsk. Så, hei journalen, jeg har savnet deg. Det har skjedd mye i høst, vinter og straks er det vår. Her følger noe av det som har fanget min interesse på the worldwide web i det siste.

Susanna tipser om den helt perfekte uperfekte leiligheten. Den er helt passelig chill, fresh, litt kunstnerisk og det ser faktisk ut som om det bor noen der. Det elsker jeg.

Jeg ble så inspirert av denne artikkelen om digital minimalisme at jeg slettet Instagram og begynte å blogge igjen. Forstå logikken den som kan.

Jeg har vært på en klubb hvor jeg fikk servert den deiligste mat fra bloggen Et kjøkken og jeg vil aldri spise mat fra andre kjøkken enn dette.

God uke!

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *