Tørristet hyttemüsli

Sist jeg var på hytten hadde jeg kjøpt med meg en økologisk yoghurt laget på Sogn jord- og hagebrukskole.  I mangel på frukt, bær, honning eller syltetøy tørristet jeg litt müsli. Tidligere har jeg gjerne sauset müsli inn i honning, kokosolje eller eplejuice før jeg ristet den, men i mangel på sådan ble den ristet au-naturel. Nød lærer naken kvinne spinne.

Jeg hakket nøtter ( f.eks mandler), blandet med havregryn og litt kanel, spredde utover et bakepapir og ristet i ovnen på 150 c varmluft i ca 40 min.  Bland inn rosiner eller annen tørket frukt etter steking.

Ikke bli begrenset  av mitt hytteutvalg om du ikke vil; kokos, kardemomme, vaniljepulver, sesamfrø, solsikkekjerner, tørkede fiken, hasselnøtter, jeg roper deres navn.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *