5 strikkegensere

På listen over mine kommende strikkeprosjekt står det 5 gensere fra Lôkal, et strikkekontor i Oslo. Ah, strikkekontor, strikkekontor, utrolig trivelig ord. Uansett, jeg har kjøpt strikkeboken fra Lôkal og der er så mye fint!

The Michelle Sweater4_L.jpg

THE MICHELLE SWEATER

Dette er første genser ut for min del, hovedsaklig fordi jeg tror jeg har litt lagergarn som jeg kan bruke, pickles pure wool og pickles silk mohair i de fineste farger. Kanskje jeg kan legge opp allerede i kveld!

 

THE ROSY BOATNECK SWEATER2.jpg

THE ROSY BOATNECK SWEATER

Og prisen får årets fineste hals går til denne genseren. Lurer på om jeg kan strikke denne i pickles angora og lurer på om jeg har nok garn.

 

THE OH`LA SWEATER_L.jpg

THE OH’LA SWEATER

Så fint mønster, leopardmønsteret er brodert på, helt genialt.

 

THE CHLOE SWEATER1_L.jpg

THE CHLOE SWEATER

Tenk at en v-hals kan være så fin og genseren ser jo himmelsk deilig ut.

 

HIGH THERE2_L.jpg

THE HIGH THERE SWEATER

Tykke pinner, tykt garn, og en utrolig fin høy hals, en fint prosjekt til høsten skulle jeg tro.

Ingen tid å miste, jeg løper mot pinnene. For jeg har jo ikke en gang begynt å snakke om alle strikkejakkene i boken fra Lôkal og ikke minst strikkecullottene, oh my.

http://lokal-oslo.no/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *