Planteplaner

Vi er allerede i april og nærmer oss tiden for å plante, jeg grugleder meg. Hvert år har jeg like store planer og forventninger om hvor bra det skal bli, og hvert år blir jeg like skuffet når korianderen  kun kommer opp med et par tre blader og terrassen ikke akkurat bugner av blomster.

 

I år går jeg for ny taktikk, lite men bra.

Fra tidligere har jeg en Hosta som kommer opp år etter år og er umulig å drepe, og i fjor fikk jeg en avlegger fra en rabarbra som har rotet seg og allerede er på god vei opp. I tillegg vil jeg kjøpe en solbærbusk, noen lilla nelliker og gjerne noen oransje hardføre blomster hvis jeg finner det.  Er fremdeles i tenkeboksen hva urter angår, jeg har så lyst på bugnende potter av koriander, basilikum, salvie , timian og alt annet. For en luksus å bare kunne åpne terrassedøren og hente det man trenger, men samtidig, for en nedtur når det ikke blir helt sånn. Kanskje jeg skal prøve med noen ferdige fra blomsterbutikken for å gjøre det enkelt.

Oppdatering på terrasse og planting kommer så snart jeg har fått summet meg og er ferdig med planlegging og planting. Jeg krysser fingrene for at jeg denne våren plutselig har fått grønne fingre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *