Tebrødjournalens podcastfavoritter

Vi elsker podcast. I podcastuniverset finnes det både ypperlig underholdning og muligheter for å lære om alt mulig nyttig. Podcast på øret gjør seg godt på en gåtur, på en togtur, når du vasker badet, maler veggene eller når du bare vil sitte i ro og bli underholdt uten å se på en skjerm. Her har vi samlet våre podcastfavoritter (i tilfeldig rekkefølge). Hør, hør!

Modern Love

Basert på spalte i fra New York Times som publiserer innsendte bidrag som ja, handler om moderne kjærlighet. Inkluderer korte historier om personlige relasjoner; adopsjon, autisme, bryllup, sykdom, barn, foreldre. Mange fine og varierte historier, som gir et bra perspektiv på livet.

Ingefær

Norsk helsepodcast, produsert av Sara Lossius. I episodene intervjuer Sara interessante mennesker og deres tanker rundt helse. Mange fine tanker og triks blir delt her. Vi anbefaler særlig episodene med; Gry Hammer, Ingvild Tennfjord og Ivy.

Tusvik og Tønne

Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne er tidvis veldig morsom og tidvis veldig fin, av og til litt slitsom, men det er en del av pakken. Hør siste episode!! Bare gjør det.

Happier with Gretchen Rubin

Gretchen Rubin har skrevet flere bøker om å ha det bra i livet sitt. Podcasten deler hun med sin søster, her finnes både lange og korte episoder der søstrene tar for seg tips til gode vaner, fine historier og generealt tips og triks for å ha det bra.

Harder to kill radio

Steph – en kul, sterk og bra dame snakker om trening, muskler, kosthold og livet.

Fredagspodden

Hannah og Amanda fra Sverige snakker om alt mulig i livet på en bra måte, gode erfaringer og fine historier. Kule damer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *