Something blue

Skjebnen skulle ha det til at vi flyttet fra et blått kjøkken (under) til et blått kjøkken (over). Det er et av livets fine puss.  Da vi flyttet ut til det gamle huset var ikke kjøkkenet bare blått, men det var nesten helt lik blåfarge, et nærmest urørt 80 år gammelt kjøkken i den fineste fargen. Det vårt nåværende kjøkken mangler av tekniske finesser (les: oppvaskmaskin) tar det igjen på sjarm.

I leiligheten i byen valgte vi blått da vi pusset opp kjøkken, og ble så veldig fornøyd. Det gode liv var det, å bo med noe annet enn hvitt på hvitt. Kjøkken fra epoq og håndtak fra Superfront.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei! Kom over dette innlegget litt sent, men prøver meg med et spørsmål likevel:) Synes blåfargen på kjøkkenet på det nederste bildet er helt fantastisk. Og lurer derfor på om dere husker hva fargen heter/ merke? 🙂 Helt nydelig. Ha en fin dag! Mvh Suzette