Dinner in a bowl

Ofte har jeg lyst på noe godt til middag, men vet ikke helt hva. Da ender jeg som regel opp med litt av alt i en bolle. Lite oppvask, lite styr og mye kos. In a bowl trenden begynte i USA (som det meste annet) og tok av i Norge i 2016, hjemme hos meg kommer den nok til å holde seg på trendtoppen noen år til.

Forrige bolle ble en tex-mex variant og i den hadde jeg følgende:

  • karbonadedeig med tacokrydder
  • ovnstekt søtpotet
  • paprika
  • avocado
  • sukkererter
  • syltet rødløk
  • tomat

Jeg begynte med en seng av ruccola og toppet med resten av ingrediensene.

Andre ting som er godt å bruke som base er quinoa, bulgur, ris & couscous og toppingene kan varieres i det uendelige. Alt blir godt i en bolle!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *