5 Steder jeg vil reise

Oslo, for å spise på Smalhans og Le Benjamin, gå tur lags Akerselven, drikke kaffe og kjenne at våren faktisk har kommet.

Købehavn, fordi det er altfor lenge siden jeg har vært der. Jeg vil bo på ett av hotellene i Gulsmeden kjeden, spise verdens beste mandelcroissant på Democratic coffee, drikke naturvin og spise middag på Høst. Og rusle i gatene og se på trivelige Københavnere.

Amalfikysten, har sett på bilder og drømt i mange år. Tenkt på gelato og rødvin, pizza og pasta og et helt lass ost. Jeg vil helst leie et lite sted og være der i mange uker.

Lista, Syden i Norge. Minner meg om sommeren da jeg var liten, vi fant en egen strand og var der hele dagen. Kunne surfe, bade, jogge, spise tebrødstang og bare slappe av.

London, jeg vil alltid til London. Er så masse rare folk, så mange spennende gater, gøye steder å spise og fine parker å drikke øl i. For ikke snakke om alle museene og markedene. Forrige gang bodde jeg på The Hoxton i Holborn og det var skikkelig fint, koselig med frokost på døren om morgenen og perfekt beliggenhet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *