Cos og jeg

God søndagsmorgen!

Da jeg skulle dra til London var reisefølget mitt litt forundret over størrelsen på kofferten (liten), men jeg kontret med at jeg skulle da ikke handle noe særlig. I det siste har jeg vært i siget med strikking og jeg har tørket støvet av symaskinen,  så jeg var høy på tanken om en selvforsynt garderobe. Dessverre hadde jeg glemt at COS finnes, at jeg elsker COS og COS og jeg ikke har sett hverandre på veldig, veldig lenge. Enden på visa ble at jeg måtte reise hjem med et par sko under armen, og noen deilige, deilige, nye plagg fra COS i kofferten.

Topp og veske fra COS, bilde fra National Portrait Gallery, av en gammel dame som drikker te, spiser kjeks og koser med katt – life goal.

Londonshopping anbefaling; Anthropologie, Liberty, COS.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *