TROMSØ SNAPSHOTS

Nordens Par(ad)is!

Kake og kaffi på Svermeri – en kafe med skikkelig gode kaker. For det er sjelden jeg ser noe annet enn gulrotkake og brownies på kafeer i Bergen, mulig en eplekake eller suksessterte om en er heldig. Her ser vi derimot islandsk festkake (hurra) og trøffelkake med italiensk margensk (halleluja). Fiskesuppen de hadde var også sjukt god. Anbefaler, anbefaler, anbefaler!

Utsikt fra Fløya – Tromsøs svar på Fløyen, hehe.

Lunsj – med input fra de fantastiske delikatessebutikkene; Helmersen og Mathallen. Der hadde de vilt god mozzarella, spekemat og fikemarmelade. Og en hel drøss andre gøye ting; is, kombucha, foccacia, tangsalt og te. På mathallen hadde de også de beste fiskekakene jeg noensinne har smakt.

Nordnorsk kunstmuseum – kul utstilling nå, med samisk kunst.

Takk for meg Tromsø, jeg likte deg!

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Åååå så fint innlegg om min kjære by 😉 Jeg er også veldig glad i Svermeri og kakene deres. Og kjempefint at du var her mens vi ennå hadde så fint vær 😀

    • Skikkelig koselig at du syns det. Tromsø var prima, heldige deg som bor i samme by som Svermeri og alle de andre deilige stedene 🙂