Ferielektyre

På ferie er det allltid masse tid til å lese, derfor har jeg vært på biblioteket og lånt tre bøker som er med til Spania. Har dere sett hvor fint biblioteket i Bergen er forresten? Kafe ved inngangen og masse foredrag og workshops. Sjekk det ut!
Denne gangen lånte jeg disse tre, håper de svarer til forventningene (som er ganske høye).

Ned til Hundene av Helle Helle, handler om en forfatter som har forlatt sin man og to vennlige fremmede menn meg egne problemer som innlosjerer henne på sofaen. Håper jeg liker denne ike godt som resten av bøkene hennes.

Dette burde skrives i nåtid av Helle Helle, er veldig fan så kjører på med en til av samme forfatter. Denne handler om en ung kvinner som later som hun går på universitet, men egentlig gjør alt mulig annet. Tenker den kanskje handler litt om å finne seg selv.

#Hverdagspsyk av Rebekka Egeland & Carina Poulsen, jeg har vært nysjerrig på denne siden jeg hørte podcasten til Sara Lossius om samme tema.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *