Pelsskifte

Hoi oi! Jeg har sortert meg gjennom alle sommerklærene, laget klar en bunke på sybordet for det som skal fikses eller syes om, en bunke rett inn i skapet og en bunke i pose til Fretex. Føles godt, jeg har orden på livet, og ikke minst føles det ikke som om jeg trenger noe nytt til sommeren.

Tidligere i vår tenkte jeg på at jeg ville kjøpe meg et par nye sommersko, nærmere bestemt slip-ons, uteskoens tøffel (har observert noen fine – brune mokkasin-slip-ons – mmmmm).  Jeg kjøpte ingen sommersko i fjor og ikke året før det heller, så jeg tenkte at det kunne forsvare et slip-on kjøp i vår. Ehhhe, det var helt til jeg pakket opp alle sandalene i sommeresken.

Så nå har jeg vasket og pusset de halvskitne sandalene i fjor, jeg vasker dem bare i badekaret med litt milo og en svamp. Plutselig ser de ny ut og jeg er klar for å gå mil etter mil i Portugal, forbi alle skobutikker med slip-ons i vinduet.

Det neste blir litt tid på symaskinen for å fikse ermene på kjolen over, og shortsene med hull i skrittet (altså – hvorfor?). Deretter har jeg tenkt å levere vinterkåpene mine på rens, slik at de klar til neste sesong. Det tror jeg blir deilig.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *