På syre- The Ordinary

 

Jeg klarte ikke la være å bestille noen godbiter fra The Ordinary, merket som har snudd opp ned på hudpleieverden de siste månedene. Mannen bak Deciem har laget et «billigmerke» hvor filosofien er at du får akkurat hva du betaler for. De har ikke brukt penger på fine flasker og tuber og heller ikke markedsføing, derfor selger de produktene veldig rimelig. Hvert produkt inneholder stort sett en aktiv ingrediens som også gir navn til produktet. Du kjøper altså bare akkurat det du trenger!

For øyeblikket bruker jeg Advanced Retinol 2% og AHA 3%+ BHA2% derfra, og er ganske fornøyd med begge.

Retinol er det eneste som beviselig kan redusere rynker etter at de har oppstått og er vanligvis sabla dyrt! Dette bruker jeg annenhver kveld under nattkrem. Konsistensen er veldig tynn og serumet er lett å påføre og drøyt i bruk. Noen er sensitive for Retinol så lurt å teste hver 3. dag i begynnelsen og heller bli vant til det før man kjører på. Huden blir også veldig solsensitiv av det så solkrem er din beste venn.

 

AHA 30% + BHA2% masken er det nyeste produktet jeg kjøpte. Sjekk den fargen! Var nesten verdt det bare for den. Syrer virker som en kjemisk peeling på huden, de fjerner gamle hudceller, motvirker tilstoppede porer og gir deg fin glød. Denne masken skal kun sitte på i 10-15 min og brukes 1-2 ganger i uken. Jeg ville kun testet denne hvis du har brukt syrer tidligere og vet at huden din tåler det, den er veldig konsentrert (merket med medical grade) og du merker godt at den jobber. Funker veldig bra for meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *