Craig Alibone

Hvem skulle trodd at verdens kuleste sjokoladebutikk skulle ligge på et kjøpesenter i Bodø? Ikke jeg hvertfall, heldigvis ble jeg så fristet av en iskremvogn i gaten at jeg kjøpte en hyllebærsorbet, heldigvis virket ikke kortautomaten og jeg ble sendt inn på senteret for å betale. Der åpenbarte det seg den fineste lille sjokoladebutikk, med sjokolade med de gøyeste smaker. Jeg nevner i fleng; Lichi, salt (fra saltstraumen) karamell, sesamfrø og sitrongress, rosmarin, ananas og chili. Og dette må virkelig være noe av det gøyeste jeg vet, nye smaker på deilig ting som is og sjokolade. Ikke nok med det, sjokoladen så jo så innmari kul ut (se over). Akk ja, jeg kunne nesten reist tilbake til Bodø kun for den sjokoladen.

Heldigvis kjøpte jeg også med meg disse: 

Som jeg voktet i min favn på togturen videre. Den til venstre har vi spist, nam! Den til venstre har jeg spart til en grå dag.

Flere Bodø-tips? Babel hjemmebakeri!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *