Mynte og ingefærte

Hei og hopp! Det gode liv er ikke bare spesialbrent luksuskaffe, men også mynte og ingefærte. Inspirert av en tur på Daily Pot i Bergen har jeg i det siste mekket meg denne daglig. Mynte er en skikkelig hardfør urt i motsetning til min elskede koriander som visner etter en halv dag på kjøkkenbenken. Så du kan trygt investere i en mynteplante for langvarig bruk.

Det eneste du gjør er å koke opp vann, hive i noen skiver fersk ingefær og helle det hele over i et glass fylt med myntekvaster. Vært raus med både mynte og ingefær for topp resultat. Hvis du vil gå all in, eller bare er glad i det søte liv, har du i litt honning.

PS. Perfekt som iste hvis du glemmer å drikke mens den er varm.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *