Ácido

 

Gjett hvem som var ute å spiste forrige uke, det var meg det! Testet Ácido og det var slettes ingen dum ide. Konseptet er Peruvianske deleretter med hovedvekt på ceviche men også et utvalg kjøtt og vegetarretter.
Vi var heldig med været, så satt oss på uteserveringen og så på folk mens vi spiste skikkelig god mat.

Ceviche av hvit fisk med løk, lime, koriander, søtpotet og chilli.

 

Ceviche av laks med ananas, agurk, løk,tomat, lime, koriander og chilli.

Quinoa med sjøgress avocado og redikk.

 

Taco med biff, rødkål, syltet løk, salsa verde maiskrem og koriander

Alle rettene hadde klare rene smaker og føltes veldig friskt. Det er ikke ofte jeg føler meg sunn på restaurant, men her var det nære på. Jeg var spesielt fan av ceviche med hvit fisk. Den var akkurat passe sur og perfekt spicy. Taco med biff var ikke dum den heller og var kanskje den av rettene som mettet mest.

Tro et eller ei, men jeg hadde god plass til dessert og gikk for Churros med is og dulce de leche. Her ble jeg så ivrig at jeg nesten glemte å fotografere.

Deilige churros med kanel og sukker og vaniljeis av god kvalitet toppet med dulce de leche. Det ble ikke servert i den største porsjonen, men det var kanskje like greit med tanke på at det var midt i uken.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *