Livet og korleis leve det

Jeg hadde hørt gode ord om denne og tok den derfor med på ferie, godt valg! Å lese den gjorde meg litt mindre stresset i livet, for hva jeg skal handle til middag når det tydeligvis bare finnes antibioktikakylling og oppdrettslaks på steroider. Boken viser ett til tider forvirret matvrak at statens anbefaling om mye grønnsaker, grovt brød, mer fisk og mindre sukker kanskje er det som det er mest forskning bak og dermed mest naturlig å stole på. At det finnes noe som heter Vitskapskomiteen for mattryggleik som består av 98 uavhengige forskere som skal avgjøre om mat kan være skadelig. Ganske kult! Og dette var bare matkapitellet, boken inkluderer videre gode tanker om samliv, tidsklemmen, penger og døden. Ann Gunn Halvorsen skriver akkurat passelig morsomt og gjenkjennelig. Ingen livsendrende bok for meg, men den fikk meg til være mer fornøyd med tingenes tilstand og til å ikke la meg stresse når en seksbarns mor fra trøndelag sier at en mååå lage majonesen sin selv.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *