Krutonger

Litt tørt brød igjen etter uken? Rist det litt i ovnen og kos deg med noen deilige krutonger da vel! Krutonger passer ypperlig som tilbehør til både suppe og salat, og som snacks på kjøkkenbenken når blodsukkeret er litt lavt.

Skjær brødet i terninger og legg på en bakepapirkledd plate.

Ha på litt olje og krydder om du vil, urtesalt er deilig, røkt paprika også. Balsamico eddik og olje i kombinasjon er også digg!

Stek i ovnen, jeg liker godt å steke det på 100c på varmluftsfunksjon. Da tar det litt lengre tid, kanskje 30 min? Men til gjengjeld trenger du ikke å følge så godt med, det skal mye til at brødet blir svidd på den temperaturen.

Avkjøl krutongene og ha over på et lufttett glass – da holder de seg lenge.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *