Evigvarende vårløk

Tenk at du aldri mer trenger å kjøpe vårløk, alt du må gjøre er å plante ut resten når du har brukt opp det grønne så venter du en uke og vips! 20cm med ny frisk vårløk som kan brukes. Etter enda en uke har de vokst ut igjen og kan på nytt høstes. Helt genialt, også så enkelt da!

Dersom du ikke har potter å plante i kan du sette vårløkroten i et glass med vann og se på at den vokser dag for dag. Jeg har gjort dette et par ganger tidligere, men syns ikke den holder seg like godt som i jord. Den blir liksom litt slimete etter et par uker.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    • Ja det er jo egentlig helt genialt, hvertfall nå på sommerstid. Prøv det neste gang du har en oppbrukt vårløk 🙂

  • Dette her er jo bare helt fantastisk! Jeg har gjort det selv med stangselleri i vann – da med varierende resultat. Helt utrolig at man ikke har visst om dette før i de senere årene. Evigvarende grønnsaker – hva mer kan man ønske 😉

    • Ja det er som magi! Jeg skal teste med stangselleri og forskjellig annet også. Ville bare komme i gang så begynte med det jeg hadde for hånden. Tipper de visste om dette før i tiden også har det bare gått i glemmeboken de siste årene, er det ikke ofte sånn med smarte løsninger?