5 bra saker fra internett

Det er torsdag! Det er sommer i Bergen. Jeg har deilige helgeplaner og livet leker. Og med det gir jeg dere 5 saker fra the world wide web som har fanget min interesse i løpet av den siste tiden.

Netflix docos to bookmark

Det beste med dokumentarer er at du kan kule an samtidig som du lærer noe nytt, udødelig kombo spør du meg. Og jeg elsker tips som gjør det litt lettere å finne frem i Netflix jungelen.

Feilfin

Min nye favorittblogg – og favorittblogger, trenger kanskje ikke så mye større introduksjon. Anne Linn lager kule ting, i kler seg kule ting, viser frem kule folk og deler veldig fine tanker om å ikke være så streng med seg selv. Jeg kjenner meg sånn igjen i det hun skriver at jeg vil for evig være takknemlig for at jeg snublet over et bilde av henne i en fantastisk kul jakke på Instagram.

Conscious consumerism is a lie – heres a better way to help save the world

Jeg fant denne artikkelen veldig interessant. Av og til kan jeg bli litt matt av at alle fører krig mot plastfolie og engangskopper, (ikke misforstå) det er ikke det at jeg ikke syns det er bra. Det er kanskje mer det at jeg syns det er umulig å rekke over alt, holde liv i surdeigen, kefiren, dyrke grønnsaker, koke kraft og i tillegg handle emballasjefritt og ha med meg et tøynett fullt av norgesglass alle steder jeg går – farvel fulltidsstilling. Så da tar jeg meg i å tenke på om den veien som jeg ser på Instagram er den eneste veien?

One-pan pasta

Jeg elsker mat som kan lages i en og samme gryte og aldri før har jeg forsøkt meg på noe lignende med pasta. Denne fant jeg hos Martha Stewart, en gang kalte noen meg Martha Stewart – nå husker jeg ikke sammenhengen, men jeg tok det som et komplement.

Verdens fineste farge

Verdens beste strikkenettside tar verdens styggeste farge i forsvar. Den påståtte verdens styggeste farge som skal bli brukt på sigarettpakkene,  det mest tullete jeg har hørt på lenge – hvem i alle dager har laget den kampanjen der? Den fargen er jo superfin!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Dette var så himla opptur, og utrolig raust og hyggelig! Tusen takk for at dere er så generøse og fine folk! Jeg ble ordentlig glad og en smule kry også. KLEM!

    • Så bra! Takk for fine ord, nå ble vi ordentlig glad. Og takk for at du driver vår favorittblogg og for at du er en så himla bra dame. Mange klemmer fra oss