Når du unner deg noe brukt

Juhu! Etter mange måneders avholdenhet unnet jeg meg en liten tur på min favorittbrukthandel forrige uke. Og jeg gikk hverken tomhendt eller skuffet hjem, jeg vil heller si at jeg kjørte hjem med halvfull bil, mens jeg sa o-la-la til meg selv. Se bare på alt det fine jeg fant! Fem fine glass: tre av de til spruddel, en rund vase, en suppetallerken (den fikk jeg faktisk helt gratis) og en lysestake (som jeg tror blir veldig kul med noen fargede stearinlys).  Ehhe, det var kanskje et par ting til utover det på bildet (les: to lamper, et veggteppe og en aviskurv).

Fryd for øyet oppvask. Jeg liker veldig godt gamle fine glass og i løpet av det siste året har jeg begynt å samle, hovedsaklig fordi vi trengte vinglass og jeg ikke hadde lyst på like glass som alle andre. Så nå har vi et lite sammensurium av finfine glass, passer meg ypperlig for jeg liker ikke at alt passer sammen. Når jeg nå dekker på bordet så er ikke vinglassene like, men så passer de jo sammen likevel, you see? Og der er også en liten smørskål med lokk, fordi jeg liker å ha litt smøremykt smør stående på benken, gjør livet så mye lettere og toasten så mye mindre hullete.

Her er vasen doing its thing. Se så fint blomstene står i den? Helgens grøftekantbukkett, veldig fornøyd med den og forresten, jeg avanserer litt fra smørblomster nå som du kan se.

Ha en fin mandag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Takk for det! Ja, jeg er altså så fornøyd med glassene, gleder meg til å testkjøre dem – må bli noe sommerspruddel snart. Håper du får en fin sommer med mange bruktkupp!

 • Åååååååååååh! Jeg vil også dra på bruktbutikken! Så mye fint du fant, og jeg elsker at bilen ble full! Den vasen er jo bare prima, og blomsterbuketten helt nydelig! Merker du at jeg blir gira av second hand, eller…!? Hehe!

  • Hehe, jeg elsker gira kommentarer! Takk, takk, takk! Brukthandling er virkelig noe av det jeg selv blir mest giret av også, deilig følelse. Håper du også får ta og føle på det snart!

 • ??? Dere skriver så fint begge to! Digger bloggen! Og, oh yeah, I love vintage og second hand… Herregud. Hehe. Så mange skatter…

  • Takk Elri, du er god! SÅ mange skatter som bare venter på å bli oppdaget, tenk det. Håper du har en fin sommer, hils så masse til favorittjenten min!

   • Jeg skal hilse! Er ute på Træna for fjerde gang på rad på en måned. På alenetur! Utrolig. Men i kveld kommer gjengen min, gleder meg. Kos dere masse også!!

 • Ah. Det var fint! Jeg har lenge ønsket meg champagneskåler, men finner ikke de perfekte. Venter liksom på den dagen jeg skal dra på fretex også skal de bare være der, men hallo, jeg må gjøre som deg! Kjøpe ett og ett og ha mange forskjellige. Shit, løsningen er her.
  Jeg har fortsatt ikke undersøkt bruktbutikkene etter jeg flyttet til Hamar, skal gjøre det når jeg får tid!
  Forresten er planen å starte morgenen med en liten joggetur, avsluttet med å plukke en grøftekantbukett, elsker de!

  • Hehe, så bra at jeg kunne bidra til løsningen! Håper du finner noen skikkelig fine glass på bruktbutikkene i Hamar, de beste bruktbutikkene er jo utenfor de store byene, så jeg har troen. Grøftekantbuketter er virkelig prima, god plukking og god helg til deg!