Dwell

På lørdag var journalen ute og testet Dwell. Et litt alternativt sted med hippievibes som serverer både kjøtt, vegetar og veganretter. Bra utvalg av gøye drikker har de også. Vi kom rundt lunsjtid og kunne velge fritt mellom vindusbord og loungebespisning. Det ble vinduet i godt selskap av agurk og tomatplanter. Det var lunsjmenyen som gjaldt når vi kom, men den hadde til gjengjeld alt man trenger fra eggeretter og supper til pulled pork. Vi kastet noen relativt lange blikk bort på nabobordet hvor det ble inntatt en pulled pork sandwich  som så helt himmelsk ut. Journalen gikk derimot unisont for vegetar ramen og den var helt OK. Kraften var god, men et posjert egg var så vidt emulgert nok til at det holdt sammen (jeg foretrekker hviten helt gjennomkokt) og de kunne vært rausere med både grønnsaker og nudler.

Til å drikke derimot bestilte jeg en ginger lemonade, den skulle være alkalisk og bra for både det ene og det andre. Virkningen er jeg usikker på, men den smakte godt og var ikke for søt på tross av det knallrosa utseende. Sophie bestilte ferskpresset granateple med kullsyrevann, og her var de dessverre tom for granateple så ble blåbær i stedet. Litt tamt, men god.

Ellers på menyen hadde de både matcha te og golden milk (turmeric latte). Matcha har jeg lite til overs for og syns smaker mest som kokevannet til torsk, men golden milk skal jeg absolutt teste neste gang.  For på tross av en halvlunken opplevelse blir det nok flere besøk til Dwell.

På plakater rundt omkring ble det meldt om diverse events på kveldstid, blant annet shamanic drum session, så her er noe for enhver smak! Prisene er det heller ikke noe å si på med rett over hundrelappen for en lunsjrett.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *