Anouscha Rees, minimalisme og smart shopping

For noen år siden traff jeg en kul dame på en samling, vi kom i snakk og hun tipset meg om en blogg som hadde snudd opp ned på hennes syn på klær og garderobe. Into Mind het den (nå skiftet navn til Anuschka Rees) og handlet om kapselgarderober, klær og personlig stil. Den hadde metoder, guider og ufordringer for hvordan identifisere sin egen stil. Hvordan leve med kun 20 plagg per sesong og en løsning på det evigvarende problemet – jeg har ingenting å gå med, men et skap fult av klær. Jeg syns den var helt fantastisk og leste fra ende til annen i løpet av få uker.
Sjekk den ut du og å bli inspirert til å endre tankesettet rundt klær og shopping litt etter litt, lær hvordan du kjøper kvalitet og tar best mulig vare på klærne du har, hvordan du unngår bomkjøp og får en garderobe der alt passer sammen. Hun har så mange bra tips og har satt det opp på en så utrolig strukturert måte at det er en fryd for en listeelsker å se.

I fjor ga hun ut bok med samme tema, The Curated Closet, hvor hun dekker alt fra a til å. Virkelig verdt å investere i dersom du trenger et dytt for  å forminske garderoben eller bare litt ny inspirasjon. Hun er en guru! (hvertfall for meg)

Jeg kan spesielt trekke frem disse innleggene som favoritter:

Hvordan vite hva man skal kaste og ikke, en klassisk closet detox 

Diagnostikk, hvorfor har du ingenting å gå med?

Fire vanlige fallgruver når du shopper

Kanskje ikke det man trenger mest i Norge, men jeg likte denne godt uansett. Hvordan bygge en jobb garderobe.

Og en million andre geniale innlegg om farger, proporsjoner ,minimalisme, stilikoner, kapsel garderober, sminkesamlinger og alt annet gøy man kan ønske seg.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Åj hallo takk! Dette er akkurat det jeg trenger. Øverst på lista mi (rykket opp etter kjøp av sommerdyne i går) er en garderobeoppdatering. Jeg har hatt dårlig råd så lenge og nå har alle klærne mine hull fordi de kostet 79 kr på hm. Er så gira på å kaste masse og investere i kvalitet. Har også tenkt lenge på dette med å kle seg nogenlunde likt hver dag (al’a Steve Jobs) og slippe alt maset omkring dette. Jeg sliter så fælt med alle valg jeg tar i løpet av en dag og tenker jo færre jo bedre.

    • Så bra jeg traff! Enig i at «uniform» høres digg ut, men samtidig blir det litt for ekstremt for meg. Humøret har så mye å si for hvordan jeg vil kle meg, så har heller gått for et redusert og noenlunde homogent utvalg. Det viktigste for meg har vært å redusere antall nye ting og gjøre bedre (og mer gjennomtenkte) kjøp når jeg først handler.