5 ting og den umulige yogaen

Jeg har i mange år ønsket å bli bedre i yoga, både for å finne roen, puste ordentlig ned i magen liksom, og for å klare alle de vilt kule tingene jeg ser på instagram. Hittil har det ikke gått helt veien, min største suksess har vært at jeg klarte hodestående uten støtte. Problemet er at jeg er så utålmodig, vil ikke bruke alle timene det tar å bli god og sliter veldig med å finne roen når jeg setter meg ned. Det sier kanskje litt at jeg strever mest med å bare sitte i lotus og puste. Jeg er nok mer yang en yin for å si det på yogaspråket. Hvis noen har noen tips for å finne gleden med yoga er jeg all ears. Mens jeg fortsetter å fundere på livets store yoga problemer og hvordan jeg skal gripe det an kan jeg jo dele 5 ting jeg vil gjøre før høsten kommer.

 

Jeg vil plukke blåbær og bringebær til jeg ikke orker mer, lage syltetøy jeg skal spise i vinter og ha de ferske på gresk yoghurt med honning og valnøtter.

Jeg vil bli ekspert på å lage Eggs Benedict, det er noe av det beste jeg vet, men jeg spiser det jo «aldri». Må hanke inn noen testkaniner som kan spise det til brunsj med meg.

Jeg vil gå mye mer på fjellet en jeg gjør, virkelig utnytte at jeg bor i Bergen og har tilgang på så utrolig mange fine steder. Jeg begynte på søndag med en solskinnstur på Løvstakken og det løftet virkelig hele dagen et par hakk.

Jeg vil perfeksjonere bananbrødbakingen, hittil er favoritten Sophie Dahls bananbrød, men jeg kunne godt tenke meg en litt mer hverdagslig favoritt også.

Også vil jeg bli bedre på yoga, jeg vil sette meg et mål om 20 minutter 3 ganger i uken. Spørs om jeg klarer det, men jeg skal hvertfall prøve.

 

Jeg er jo som nevnt tidligere en liste-elsker og skrive gjerne ned på mobilen lister over hva jeg vil få gjort ila måneden eller ila kvartalet eller halvåret, skriver også lister over alt mulig annet jeg kommer på. I går så jeg denne illustrasjonen på Cup of Jo om sårbarhet og måtte le når jeg så lister på mobilen nevnt.

Har dere noen mål eller to-dolister eller ønskelister for resten av året?

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Åh! Kjenner meg igjen i alt du skriver her – lister for life, altså! Og yoga, ja, nettopp – jeg er også utålmodig kombinert med skada av idéen om at resultater kommer ikke av å sitte stille, man må være hyperaktiv på treningssenteret liksom. Har jo samme issues med meditasjonen min… Men nå fikk jeg lyst til å skrive liste om høsten min også. Lista di var FIN!

    • Takk for liste-kompliment! Er få ting som gjør meg mer avslappet enn lister så kan kanskje brukes som en form for meditasjon det også? Alt teller!

  • Jeg tror kanskje du har fått det med deg, men «Yoga with Adriene» på youtube. Hun har fått meg til å like yoga. Og for min del har trikset vært å ikke ta det så alvorlig. Bare gjøre så godt man kan og «find what feels good» som er Adrienes motto!

    • Ja gjør yoga «med» henne av og til og prøver å ikke ta det så alvorlig, men blir helt gal av å ikke få det til jeg. Når det er sagt så er damen helt genial!