Øredobbmakeri

Jeg har tidligere nevnt at jeg har fått fusen på store øredobber her, og en kveld på syrommet omgitt av frynsete rester slo det meg at jeg kan jo bare lage de selv. Øredobber med dusk altså, og eventuelt litt perler. Heldigvis har jeg tatt vare på mengder med perler fra den gangen jeg slo meg opp på sikkerhetsnålarmbånd i en alder av 10 år. Et kjapt googlesøk og så hadde jeg bestilt små øredobber i sølv, med en hempe på, perfekt til å tre inn på hjemmelaget pynt. Jeg sendte ett par til hovedstaden for testing, og reaksjonene har ikke latt vente på seg. Så da er ikke jeg vond å be, og tassels har inntatt nettbutikken. Nettbutikken blir løpende oppdatert, forhåpentligvis enda hyppigere fremover, for akkurat nå er det så mye solbær/blåbær/bringebær jeg skulle/ville/burde plukket. Men besøk nettbutikken her

Jeg elsker dusker, og selv om jeg forsøker å ikke bruke engelsk ord i tide og utide så elsker jeg også ordet tassels, det er som mykt smør i ørene. Med eller uten smør i ørene; happy lillelørdag til deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *